Produkter i genbrugs materialer

Tag et kig på vores fede udvalg af lamper

Lamper er et af boligens største must-haves! Og vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med lamper og tænker meget i upcycling i selve designprocessen. Man må aldrig undervurdere den stemning lamper kan tilføre et rum, - det er faktisk ren magi. Lamper er ikke kun et spørgsmål om lys – det er også et spørgsmål om stil og design, de skal nemlig være pæne at se på slukket som tændt. De forskellige typer af lamper har hver deres fordel, derfor har vi et lækkert udvalg af loftslamper, pendler, bordlamper, gulvlamper, væglamper og LED pærer.

Se her

Mød din nye spisebordstol

Living stolen

Vi er så heldige at kunne tilbyde et bredt sortiment af restaurantstole til professionel brug, der kan mixes og matches, og som passer dig og din indretning bedst. Vores sortiment består af både nyproducerede stole og brugte originale vintage stole, hvor vi ikke går på kompromis med komfort og design.

Se her

Alle produkter

  • It´s about vintage

    Vi forsøger altid at skabe overblik over vores møbler og varer, så du kan opnå den bedst mulige boligindretning og stemning i dit hjem. Derfor vil du altid kunne finde mål og materialer anført på vores stole, borde, reoler eller sofaer. Så er du i tvivl om, hvorvidt et møbel passer ind i netop dit hjem, så tag et kig på vores hjemmeside og bliv klogere.

  • Budgetvenlige møbler

    Når du går på opdagelse i vores store udvalg, vil du hurtigt erfare, at vi tilbyder budgetvenlige priser. Mange spørg måske sig selv, om kvaliteten kan følge med prisen, og her er vores svar et klart ja. Selvom vi tilbyder møbler til lave priser i sortimentet, så er de valgt ud fra deres design og gode kvalitet. Du vil derfor altid kunne finde møbler udformet af de bedste materialer til en god pris.

  • Vintage møbler

    De seneste år har vi oplevet en stor vintage-bølge bruse ind over de danske og udenlandske møbelhuse. Det er især retro møblerne, inspireret af 50’erne og 60’erne, der har vundet frem og opnået stor succes i de danske hjem. Og det er ikke ubegrundet. Møblerne, fra netop denne periode, er nemlig udformet i et meget stilfuldt og klassisk design, der harmonerer smukt ind i det moderne skandinaviske hjem. Den minimalistiske og simple stil, der kendetegner det moderne skandinaviske hjem, falder i ét med de klassiske og beundringsværdige møbler fra 50’erne og 60’erne. Du vil derfor finde et væld af vintage møbler og ting her på shoppen, som helt sikkert vil skabe en særlig atmosfære i dit hjem.